preskoči na sadržaj

V. osnovna škola Bjelovar

Državno prvenstvo u Poreču

UČENICI NAŠE ŠKOLE OSVOJILI ZLATO I DVA SREBRA NA ZAVRŠNICI DRŽAVNOG PRVENSTVA U POREČU!!!!😊

Učenici naše škole Domagoj Barešić, Martina Žunac, Ivan Županić, Marina Brnjaković i Ivan Kršić i ove su godine sudjelovali na Završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava RH za učenike s IT u Poreču. Natjecanje se održalo od 20.3. do 22. 3. u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza. 
Učenike je pripremio profesor tjelesne i zdravstvene kulture Zoran Ćuić.
Konkurencija je iz godine u godinu je sve veća i jača, na natjecanju je sudjelovalo 380 učenika. Naši sportaši su bili izvrsni u svojim disciplinama, nekima je nedostajalo samo malo sreće (dva 4. mjesta) a posebno se istaknuo učenik skupine RO1 Ivan Županić koji je osvojio zlato u trčanju na 60 m i učenica IV. skupine Marina Brnjaković s osvojene 2 srebrene medalje u disciplini bacanje loptice 200g sa zaletom u dalj i trčanje na 60m.
Čestitamo!


Kuglanje

7.3.2019. sudjelovali smo na 1. turniru u kuglanju koji se održao na Kuglani Tvin u Virovitici. Na turniru su sudjelovali učenici iz V. osnovne škole Bjelovar, OŠ Grgura Karlovčana iz Đurđevca, COO Rudolf Steiner iz Daruvara i COOR Virovitica. Dan je protekao u ugodnom i natjecateljskom duhu. 1. mjesto osvojili su učenici iz COO Rudolf Steiner, 2. mjesto COOR Virovitica, 3. mjesto V. osnovna škola Bjelovar, 4. mjesto OŠ Grgura Karlovčana. Pojedinačno je bila najbolja učenica iz COOR Virovitica C.M. Svi učenici nagrađeni su medaljom i priznanjem za sudjelovanje.

  


Državno prvenstvo u Poreču

Učenici naše škole: Domagoj Barešić, Branimir Ulovec, Martina Žunac, Ivan Županić, Martina Brnjaković i Ivan Kršić i ove su godine sudjelovali na Završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava RH za učenike s IT u Poreču od 19.4. do 21.4. Natjecali su se u atletici i stolnom tenisu. Učenike je pripremio profesor tjelesne i zdravstvene kulture Zoran Ćuić. Konkurencija iz godine u godinu je sve veća i jača, svi su bili odlični u svojim disciplinama, a posebno se istaknuo učenik IV. OOS Ivan Županić koji je osvojio 2 srebra u bacanju loptice i trčanju na 80m. Čestitamo!

Osim natjecateljskog dijela natjecanja, uživali smo u prekrasnom moru i međusobnom druženju i upoznavanju učenika iz cijele RH.


Državno prvenstvo u Poreču

Na državnom prvenstvu u atletici i stolnom tenisu za učenike s intelektualnim teškoćama koje je održano od 7. do 9. svibnja, učenici naše škole osvojili su jednu zlatnu, pet srebrnih i jednu brončanu medalju.

Zlato u atletici osvojio je Domagoj Barišić, dvije srebrne medalje osvojila je Antonija Vinković , a po jednu srebrnu medalju osvojili su Martina Žunac i Božidar Kampić. Brončanu medalju osvojila je Martina Žunac. U stolnom tenisu srebrnu medalju osvojio je Branimir Ulovec.

Trener: Zoran Ćuić, prof.

  


CMS za škole logo
V. osnovna škola Bjelovar / Dr. Ivše Lebovića 1, HR-43000 Bjelovar / os-peta-bj.skole.hr / skola@os-peta-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju