preskoči na sadržaj

V. osnovna škola Bjelovar

Naši zadrugari...


29. smotra učeničkih zadruga RH

Naši zadrugari u pratnji učitelja Davora Ljubičića i Petre Đopar, sudjelovali su na 29. smotri učeničkih zadruga Republike Hrvatske u Zadru 4. i 5. listopada 2017. te osvojili nagradu za NAJPROIZVOD 2017!

Čestitamo im!

      


Prodajna izložba

U utorak, 2.12.2014., naši su zadrugari izložili svoje radove na bjelovarskoj tržnici. Izložba je bila prodajnog karaktera te vrlo uspješna! :)

 


Prodajna izložba na tržnici

U utorak, 21.10.2014., članovi naše Učeničke zadruge "Petica" proveli su prijepodne na Gradskoj tržnici Bjelovar izlažući predmete koje su izradili. Izložba je bila prodajnog karaktera te su prolaznici mogu kupiti ukrasne i uporabne predmete po simboličnim cijenama.

  


XXV. smotra učeničkih zadruga RH

Dana 11. i 12. svibnja 2013. u Bočarskom domu u Zagrebu održana je XXV. smotra učeničkih zadruga RH na kojoj su sudjelovali i članovi naše učeničke zadruge "Petica". Predstavili su učeničke radove, a posebnim radom, keramičkim pločicama s motivima tkane bilogorske čipke, predstavili su naš grad.

 

 


Sastanak Podružnica HUUZ-a Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije

U četvrtak, 21.03.2013., u našoj školi je održan sastanak Podružnice Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije vezano za 25. smotru učeničkih zadruga, izbor zastupnika Podružnice u Skupštinu HUUZ-a te predstavljanje uskršnjeg programa učeničkih zadruga.

     

 


Prodajna izložba - Ususret Uskrsu

U srijedu, 20.03.2013., članovi Učeničke zadruge "Petica" organizirali su prodajnu izložbu s uskršnjim programom na gradskoj tržnici. Bilo je tu šarenih pisanica, nakita, predmeta od keramike, vune...

 


Radovi - slike s pijeskom

               


Sajam kreativnosti

U sklopu 25. LDK u subotu, 2. lipnja 2012. u Lovrakovom Centru, održao se Sajam kreativnosti na kojem su svoje uratke izlagali i naši zadrugari. Uz šarene štandove na prirodnoj pozornici izmjenjivali su se glumci, komedijaši, svirači, pjevači i plesači.


Europski tjedan

Dana 9.5.2012. učenici Zadruge "Petica" sudjelovali su u obilježavanju Europskog tjedna. Predstavili smo svoje radove, uporabno ukrasne predmete od keramike (satovi, vaze, zdjele, nakit) i vune (torbice, slike, torbe, ukosnice, nakit).

    


CMS za škole logo
V. osnovna škola Bjelovar / Dr. Ivše Lebovića 1, HR-43000 Bjelovar / os-peta-bj.skole.hr / skola@os-peta-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju